Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند ظهر امروز در جلسه شورای مسکن استان کرمانشاه از طرح نهضت ملی به عنوان گامی مهم و بسترساز برای حمایت از تولید و عرضه مسکن نام برد و اظهار کرد: پس از ابلاغ قانون جهش تولید و تأمین برای استان کرمانشاه ساخت ۱۲۰ هزار واحد در نظر گرفته شده است.

وی افزود: معاونت مسکن وزارت راه و شهرسازی چهار شرط تأهل یا سرپرست خانوار بودن، عدم مالکیت بخش خصوصی، استفاده نکردن از امکانات دولتی از ابتدای انقلاب در بخش زمین و مسکن و پنج سال سابقه سکونت در شهر مورد تقاضا را به عنوان شرایط ثبت‌نام متقاضیان در سامانه اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمانشاه به اهتمام جدی برای اجرای برنامه‌های پیش بینی شده در استان کرمانشاه برای اختصاص زمین در طرح مسکن ملی اشاره و تصریح کرد: با توجه به ابلاغ قانون سهم استان برای چهار سال به تفکیک شهرستان‌ها مشخص شده و ما مکلف به اجرا هستیم که سالیانه ٣٠ هزار مسکونی احداث کنیم که تحقق این مهم نیازمند تفویض اختیارات بیشتری از وزارت به استانداران است.

بازوند از بررسی پرونده‌های ۴۰ هزار نفر ثبت نام کننده و متقاضیان طرح قبلی تا به امروز خبر داد و گفت: از این تعداد، تعدادی واجد شرایط نبوده و بقیه درخواست‌ها هم تا اول آذرماه بررسی و به راه و شهرسازی اعلام می‌شود که تکلیف ثبت نام‌ها مشخص شود تا از اول آذرماه ثبت نام جدید را در استان کرمانشاه داشته باشیم.

وی از مقاوم سازی ٧٠ درصد واحدهای مسکونی روستایی در استان کرمانشاه خبر داد و بیان کرد: پس از زلزله اقدامات بسیار خوبی در روستاها انجام شد و بخش چشمگیری از مجموع ١١٨ هزار واحد مسکونی تا به امروز مقاوم سازی شده است.

استاندار کرمانشاه تأکید کرد: میانگین مقاوم سازی واحدهای مسکن روستایی کشور حدود ۵۴ است که کرمانشاه به دلیل بازسازی صورت گرفته در مناطق زلزله زده رتبه اول را در ٣١ استان دارد و در سال جاری نیز بازسازی ٢ هزار واحد دیگر را نیز را در دستور کار داریم که تا به امروز ٧٠٠ واحد را شروع کردیم.

بازوند در ادامه با اشاره به برخی چالش‌های طرح جدید تولید مسکن، تصریح کرد: قانون این طرح ابلاغ شده و اینکه دولت مکلف است سالانه یک میلیون واحد مسکن بسازد باید این را هم در نظر گرفت که شاید دولت نتوانست در یک سال اینقدر واحد مسکونی بسازد و اصلاً شاید شرایط کشور اجازه این کار را نداد و شاید مشکلی حادث شد.

وی از راه و شهرسازی استان خواست تا نسبت به مشخص نمودن ایرادات و مشکلاتی که بر سر راه اجرای قانون جهش تولید و تأمین مسکن وجود دارد، اقدام کند.

استاندار کرمانشاه گفت: قصد داریم نامه‌ای خدمت ریاست جمهوری به منظور بیان مشکلات بر سر راه اجرای این قانون ارسال و از ایشان درخواست کنیم که به منظور تسریع و تسهیل در این قانون، اختیارات وزارت راه و شهرسازی در اجرا و ساخت واحدهای جهش تولید به استانداران تعویض شود زیرا این استان‌ها هستند که می‌توانند اقدامات لازم را در ساخت مسکن انجام دهند.

بازوند اضافه کرد: در اجرای قانون جهش تولید و تأمین مسکن حتماً باید به ایجاد زیرساخت‌ها توجه ویژه داشته باشیم و همچنین لازم است که در اجرای این قانون به ساخت واحدهای مسکن در بافت‌ها فرسوده با بافت تاریخی نیز توجه شود اما متأسفانه قانون میراث فرهنگی در این زمینه که چندین سال است بدون تغییر باقی مانده عملاً این بافت‌ها را از بین می‌برد و فکری برای احیای آنها نمی‌شود لذا نیاز است که این قانون بازنگری شود.

وی تصریح کرد: با اجرای قانون جهش تولید مسکن در بافت‌های فرسوده علاوه بر اینکه این بافت‌ها تغییر پیدا می‌کنند از سوی دیگر در صورت وقوع حوادث طبیعی مانند زلزله و سیل دیگر این مناطق تهدید نخواهند شد.

استاندار کرمانشاه به تربیت نیروی ماهر برای اجرای قانون جهش تولید مسکن تاکید کرد و افزود: اداره کل فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه باید تا هفته آینده برنامه‌های خود برای آموزش کارگران ساختمانی در طرح ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی در استان را ارائه کند.

بازوند بیان کرد: ما باید به دنبال مسکن ارزان قیمت باشیم و بنابراین جایی که هزینه کمتری برای ساخت نیاز دارد باید برای اجرای این طرح در نظر گرفت.

کد خبر 5347806

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه استانداری کرمانشاه هوشنگ بازوند مسکن مسکن ملی ویروس کرونا بوشهر گرگان آمار کرونا خطبه های نماز جمعه واکسن کرونا لیگ برتر فوتبال ایران بارش باران کرمانشاه عکس استانها اردبیل ایلام بارندگی استانداری سمنان اجرای قانون جهش تولید استاندار کرمانشاه استان کرمانشاه راه و شهرسازی هزار واحد بافت ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۰۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند

داود میرباقری در جریان بازدید پیمان جبلی و مسئولین صداوسیما از پشت صحنه سریال سلمان فارسی به این نکته اشاره کرد که تدوین سریال در حال انجام است و تلاش‌مان را می‌کنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما با همراهی محسن برمهانی معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» بازدید کرد و در جریان روند تولید آن قرار گرفت. در این بازدید مهدی نقویان رئیس سیمافیلم و جمعی از مدیران ستادی معاونت سیما حضور داشتند.

در ابتدا جبلی در کنار داود میرباقری (کارگردان) ، برمهانی (معاون سیما) و حسین طاهری (تهیه‌کننده) و گروه همراه به تماشای سکانس‌هایی از پروژه نشستند و بخش هایی از سریال در حضور وی تصویربرداری شد. در ادامه میرباقری و طاهری، رئیس سازمان صداوسیما را در جریان روند تولید سریال قرار دادند و توضیحاتی درباره لوکیشن آتشکده ماربین ارائه کردند.

نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»

انوش معظمی، امیررضا دلاوری، فرخ نعمتی و حسام منظور از جمله بازیگرانی بودند که در لوکیشن آتشکده ماربین حضور داشتند و مقابل دوربین رفتند.

سکانسی که در بازدید جبلی تصویربرداری شد، مربوط به بازی انوش معظمی و حضور هنروران بسیاری بود که در کنار این بازیگر قرار داشتند.

جبلی در حاشیه بازدید از پشت صحنه این سریال گفت: ما در سازمان صداوسیما تمام هم و غم و تلاش‌مان این است که نیازهای این مجموعه فاخر و تاریخی و جریان ساز تامین شود. خوشبختانه مراحل تولید اعم از تهیه و تامین زیرساخت ها و ساخت و سازها و یا تامین مراحل مختلف تولید طبق برنامه پیش می‌رود.

وی ادامه داد: امسال یکی از سخت ترین سال‌های تولید سریال در طول این هفت سال است که تولید این سریال آغاز شده است. می‌توانم بگویم امسال یک سال سرنوشت ساز است. لذا وظیفه ما در سازمان صداوسیماست که از همه ظرفیت‌ها و اختیارات‌مان استفاده کنیم تا این مجموعه طبق برنامه ریزی پیش برود. چون استاد میرباقری و همکارانشان با جدیت مثال‌زدنی کار را پیش می برند. در سرمای زمستان و در مناطق پربرف و در گرمای تابستان زیر آفتاب کار را با دقت و وسواس و حساسیت کار را دنبال می‌کنند. امیدوارم ما و همکارانمان در سازمان و به خصوص سیمافیلم هم بتوانیم همچون گذشته در خدمت‌شان باشیم.

تلاش برای پخش در 1405

در ادامه میرباقری درباره روند تولید سریال افزود: فصل تولد سلمان را گرفته ایم و این روزها کار ادامه دارد. در اصل سکانس ها مربوط به بودخشان (پدر سلمان)، فرماندار جی است که در آتشکده ماربین مقابل دوربین می‌رود. 

وی در پاسخ به این سوال که کار چه زمانی به پایان خواهد رسید هم گفت: ما طبق برنامه پیش می رویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاشمان می‌کنیم سریال را سال 1405 به پخش برسانیم. 

اینجا یک دانشگاه عظیم است

حسین طاهری هم درباره تولید سریال گفت: سلمان فارسی یکی از مجموعه های بزرگ صداوسیماست که در تولید آن هم نگاه مدیران و هم نگاه ما به آینده و نسل‌های بعدی است. اینجا یک دانشگاه عظیم است که نسل‌ها را برای صنعت فیلمسازی رشد می‌دهد.

وی ادامه داد: در معماری مجموعه تلاش شد تا یک کار جدی از ایران باستان را به جا بگذاریم. دوره ای که مغفول مانده بود اما با همت دکتر جبلی این بستر ایجاد شد. 

جبلی در انتها به تماشای راش‌هایی از سریال نشست و با طاهری، میرباقری و احمدجو درباره قصه و بخش‌های مختلف این سریال  گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیکر شهید «فرزین بلیان» بر روی دستان کرمانشاهیان تشییع می‌شود
  • رفتار تبلیغاتی کاندیدهای انتخابات مجلس رصد می‌شود
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • رادان: ضرباتی به نقشه شوم دشمن زدیم که در آینده مشخص می‌شود
  • آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان
  • پیام مشخص از بازار مسکن؛ جمعیت خانه‌ندار‌ها چه می‌گوید؟
  • تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • موارد تسری مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران مشخص شد